Broforce

Broforce Early Access

Heerlijke shooter vol bekende bro's

VOOR

  • Boordevol actie
  • Grappige game

TEGEN

  • Wij hebben ze niet gevonden

Uitmuntend
8

Broforce is een gratis game die nog in ontwikkeling is, maar nu al voor veel plezier zorgt. Het is een platform shooter waarbij alle actiehelden uit de jaren 80 en 90 de revue passeren.

Je begint met je soldaat (of soldaten als je samen met een vriend of bro speelt) bij een truck en moet je weg naar de laatste checkpoint vinden waar een helikopter je oppikt. Tussendoor moet je in Broforce een hoop slechteriken afschieten en je kornuiten redden. Dit zijn bro's uit bekende films, zoals Silvester Stallone (Rambro), Bruce Willis (Bro Hard) en Will Smith (Bro in Black). Wanneer je deze bevrijdt, dan neem je hun gedaante over en krijg je ook de bijbehorende wapens.

De 16-bits graphics zien er heerlijk uit. Door de enorme hoeveelheid actie is het 1 grote chaos op het scherm, wat vooral voor veel hilariteit zorgt wanneer je met z'n tweeën speelt. De game is zo explosief dat zelfs het speelveld er onder lijdt: alles mag kapot! De grappige geluidseffecten in Broforce dragen ook hun steentje bij aan het plezier; Broforce is simpelweg een vermakelijke game om te spelen ondanks het prille stadium van ontwikkeling. In toekomstige versies zal er ook een online 'bro-op' zijn zodat jouw bro's gewoon van achter hun eigen computer spelen.

Broforce is een heerlijke shooter vol actie. Door de humoristische noot beleef je gegarandeerd veel plezier aan Broforce.

Meeste downloads Actiespellen voor windows

Meer
Broforce

Download

Broforce Early Access

Beoordelingen about Broforce

Promotie×