Firefox

Firefox Aurora a2 29.0

De geboorte van een nieuwe Firefox

VOOR

  • Je neemt nu al een kijkje
  • Functioneert naar behoren

TEGEN

  • Weinig nieuws ten opzichte van voorganger

Gemiddeld
6

Firefox 13 is de bètaversie van Mozilla's populaire webbrowser. Met deze bladeraar krijg je de kans om te zien wat ze voor jou in petto hebben op surfgebied.

Voor een stabiele webervaring moet je vooralsnog bij Firefox 11 zijn. Omdat nummer 13 nog in de bètafase verkeert, mag je wat kleine oneffenheden verwachten. De nadruk ligt hier wel op 'klein', want eigenlijk verschilt Firefox 13 -codenaam Aurora- niet zoveel van zijn voorganger. Qua uiterlijk en snelheid doet de nieuwe versie in ieder geval niet onder.

Mozilla zal deze webbrowser blijven verbeteren totdat de stabiele versie uitkomt, dus regelmatig updaten (dat kan uiteraard hier bij ons) is aanbevolen. Zo ervaar je immers de steeds betere kwaliteit van deze populaire browser. Overigens zijn de verbeteringen ook wel nodig om de concurrentiestrijd met Chrome en Internet Explorer 10 aan te blijven gaan. Laatstgenoemde is trouwens geen volwaardige browser, maar slecht een voorproefje. Dit is iets wat Microsoft eerder al deed bij Internet Explorer 9.

Firefox 13 -Aurora- is slechts een rudimentaire browser, aldus Mozilla. Toch is dit al een volledig functionerende webbladeraar waar de echte Firefox-fans met plezier gebruik van zullen maken.

Firefox

Download

Firefox Aurora a2 29.0

Beoordelingen about Firefox

Promotie×